Amazon Today 3rd June 2019 Quiz Answers

Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Today 3rd June 2019 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Pay Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Rs 10000 Pay Balance. The Quiz Contest is Live now for 3rd June 2019. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.
1) Who is the author of the famous book of fables known as ‘Panchatantra’?
Ans- Vishnu Sharma
2) In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?
Ans- Trivia
3) The International Cricket Council has recently appointed its first female match referee. Hint: She’s from India. Who is she?
Ans- GS Lakshmi
4) Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?
Ans- Venezuela
5) Which country will host the 2023 Asian Cup Football Tournament?
Ans – China


  • Home
  • Coupons & Deals
    Top Stores
  • Top Categories
  • Recharge Offers
    Recharge Stores
  • Pizza & Food Offers
    Food Stores
  • Pizza & Burgers
  • Travel Offers
    Travel Agency
  • Flight Tickets
  • Bus Tickets





    Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Today 3rd June 2019 Quiz Answers

    Amazon Is Back with Another Quiz Contest ‘Amazon Pay Quiz Contest’ In Which users have to answer the questions and stand a hance to Win Rs 10000 Pay Balance. The Quiz Contest is Live now for 3rd June 2019. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.


    Amazon Pay Quiz Contest Answers [3rd June 2019, 8 AM To 12 PM]

    Answer and Win Rs 10000 Pay Balance
    Answers Will Be Updating At 8AM……
    2nd June Amazon Quiz Answers–>
    Q 1: In Japanese, what is the word for goodbye?
    Ans – Sayonara
    Q 2: What is the actress, Tabu’s, real name?
    Ans – Tabassum Fatima Hashmi
    Q 3: The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?
    Ans – Japan
    Q 4: Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?
    Ans –  Article 15
    Q 5: Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?
    Ans – Andre Russell

    Amazon Today’s Quiz Contest Terms:

    1. This Contest will commence on 3rd June from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
    2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
    3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
    4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
    5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
    6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Rs 10000 Pay Balance

    Leave a Comment